I SAID NO

UNICORNS FOR A DAY

img_9918 img_9919 img_9921 img_9917

Det skal ikke være nogen hemmelighed at der igår var fest i Aalborgs gader. Der skulle angiveligt have været 75.000 fest glade mennesker som deltog i den festlige parade. Jeg var taget afsted med en flok veninder, og vi startede dagen tidligt med kostume, morgenmad og selvfølgelig alkohol. Sådan er det bare. Den ene dag på året hvor det er okay at drikke en øl til morgenmaden, haha! Vejret var tip top og jeg kunne ikke have forestillet mig noget bedre, selvom frygten for at noget skulle gå galt stadig ramte mine tanker.

I mandags skete det helt forfærdelige angreb i Manchester og det er klart det sætter tankerne i gang. Hvor er man sikker, kan man overhovedet være sikker, og kan jeg være sikker i min egen by? Der var af uforståelige grunde startet rygter i Aalborg, og jeg kunne godt mærke at man får en klump i halsen. Hvad nu hvis? Jeg må indrømme at jeg var positivt overrasket da vi ankommer til optoget. Politiet havde afskærmet alle veje med lastbiler og politibiler, så at folk kunne føle sig trygge. Og det gjorde vi. Selvom der sker så meget grusomt i verdenen, så er det dejligt at se at nogen holder hånden over os.

Jeg havde i hvertfald en rigtig god dag og kan tydeligt mærke det i hovedet og på kroppen i dag. Derfor tror jeg også jeg smutter ud og nyder en brunch med min kæreste, for at pleje de værste tømmermænd.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I SAID NO