NYHEDER DER VIL PYNTE MIN GARDEROBE

URBAN GYM WORKOUT

img_9195 img_1158

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har et travlt program for tiden. Jeg er startet hos Impression Pr og dagene flyver afsted. Jeg kan bestemt ikke klage, men det betyder dog at træningen bliver skubbet lidt til side. Derfor er jeg rigtig glad for at Urban Gym tilbyder træning 24/7, så jeg kan træne lige præcis når det passer mig. Ikke nok med det, så træner jeg med min kæreste, og det hjælper virkelig på motivationen. Når man er to, så er man altså bare bedre til at tage sig sammen ikke?

Forleden var vi forbi centeret og på programmet var skuldre og bryst, så vi fik bikset et program sammen og klarede det på ca en time. Det er hvad jeg kalder effektiv træning!

Hvis du har lyst til at prøve Urban Gym, så holder de Åbent Hus tirsdag d. 14/2. Her vil du få mulighed for at træne GRATIS, der vil være smagsprøver fra NOCCO og gratis vejledning/instruktion af maskiner. Så endelig kig forbi!

Love,
Line Meyer

Indlæg er lavet i samarbejde med Urban Gym

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHEDER DER VIL PYNTE MIN GARDEROBE