04.01.2017

COOLEST GYM IN TOWN

img_9230 img_9195 img_9188img_9193

Der er netop åbnet et nyt og vanvittigt sejt gym, nemlig Urban Gym, i Aalborg. Centeret åbnede 2/1-17, så det hele er stadig sprit nyt. Jeg har allerede besøgt det et par gange og jeg er kæmpe fan. Alle faciliteterne er helt nye og så er der plads til alle. Der er nemlig et super fint crossfit område for os der finder det interessant. Herudover er der selvfølgelig også et cardio område med løbebånd, crosstrainers, stairmasters ect. Området deler sig ud til et stort styrketrænings område med mulighed for at træne hele kroppen.

Centeret er virkelig gennemført med en lille basketbold bane, så hvis du går kold i den traditionalle træning kan du altid slå din makker ud en omgang basket.

Jeg selv, er helt vild med crossfit området, da det i skrivende stund er en af mine høje prioriteter.

Og så til det bedste af det hele. Det koster KUN 99kr/md. at være medlem af dette seje center. Ikke nok med det så kan du træne alle 24 timer på døgnet i 365 dage, så nu er der altså ingen undskyldning for ikke at komme afsted. Centeret er netop åbnet i Aalborg, men i hele Danmark er der nu tilsammen 10 centre. Jeg kommer løbende til at lave nogle flere træningsindlæg her på bloggen og på Instagram, og jeg glæder mig til at vise jer meget mere fra Urban Gym.

Love,
Line Meyer

Indlæg er lavet i samarbejde med Urban Gym

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

04.01.2017