WORKOUT MOTIVATION ON A MONDAY

NATURAL LIP FILLER LOOK

lips

Jeg har efterhånden modtaget mange henvendelser fra jer om mine læber. Og det er stadig ingen hemmelighed at jeg er enormt glad for mine besøg og resultater fra Birgit Simonsen.

Hun har den lækreste, roligste og mest behaglige skønhedsklinik i Aalborg midtby. Jeg har besøgt hende et par gange for at få fylde i mine læber.

Som jeg førhen har sagt, elsker jeg mine læber når de er en smule mere fyldige. Dermed ikke sagt at mit look bliver unaturligt. Det betyder meget for mig og ikke mindst også for Birgit, at du forbliver naturlig og dig selv. Jeg er aldrig bange for at komme til at ligne en and eller komme afsted med et par læber som slet ikke ligner mine egne. Birgit lægger nemlig meget energi og vægt i, at dine læber forbliver dine egne, bare lidt mere fyldige.

Første gang jeg fik fylde i mine læber, var det de færreste af mine veninder der knap kunne se det. Jeg elskede mine nye læber, for jeg havde længe ønsket mig et mere fyldigt look, og jeg havde fået et helt tilpas mængde fylde i. Jeg havde valgt, til at starte med ikke at fortælle alle mine veninder om behandlingen, da jeg gerne ville se deres reaktion på det inden. Få af mine veninder registrerede hurtigt at jeg havde lavet et eller andet, og andre kunne slet ikke se det. Det gjorde mig egentlig rigtig glad, for det var et bevis på at jeg hverken havde fået for meget eller det var blevet unaturligt. Selvom alle ikke kunne se det, gjorde det en verden til forskel for mig. Jeg behøvede ikke sidde med duckface på alle mine billeder eller tegne lip liner ud over mine læber for at få følelsen af mere volume. Jeg var tilfreds, glad og meget taknemlig for Birgits profesionelle behandling.

Hun er enormt dygtig, og jeg lader ikke andre end hende røre mine læber. Min tillid lægger hos hende.

Birgits behandlinger kan hjælpe på så mange små “fejl”, “uligheder” eller små rynker hvis du skulle have sådan nogle. Jeg glæder mig allerede til næste besøg og se hvad vi så finder på. Jeg skal nok holde jer opdateret.

Du kan fange Birgit på +51681662, pr. mail bsskosmetisk@gmail.com eller blot kigge fori hendes klinik i Algade 56 st. tv. 9000 Aalborg og husk at første konsultation er gratis! Hvis du nævner at du har læst om Birgit gennem min blog, laver hun en god pris til dig!

Love,
Line Meyer

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKOUT MOTIVATION ON A MONDAY