DREAMY TUESDAY

PÅ BESØG HOS BIRGIT STYRBÆK SIMONSEN

birgit

Jeg har forleden været forbi Birgit Simonsen. Hun har åbnet en sprit ny klinik inde midt i Aalborg, hvor hun hjælper dem, som ønsker, et flot, lækkert og tilfredstillende look. Jeg var på besøg hos hende i forbindelse med at få mere volume i mine læber. Jeg har længe gået og tænkt over det, da min overlæbe er skæv når jeg smiler, og det har jeg altid været ked af. Mange andre ser det ikke, men det havde generet mig længe nok til at opsøge og finde en mulig og midlertidig løsning. Her kommer Birgit ind i billedet. Hun tilbyder første konsultation gratis, så jeg tænkte at det kunne der ikke ske noget ved.

Jeg ankommer en tirsdag morgen, ret nervøs faktisk, idet jeg ikke aner hvad jeg er gået ind til. Jeg møder en meget frisk, glad og imødekommende Birgit. Hun smiler og tager rigtig godt imod mig. Vi sætter os stille ind og får snakket det hele igennem. Der går ikke mere en 2 minutter før jeg har en utrolig tillid til hende. Hun er meget åben og fuld forståelse. Jeg er meget opmærksom på at jeg ikke ønsker noget vildt eller “linse-agtigt” (hvis man kan sige det sådan?). Alt skal være naturligt. Her bliver jeg rigtig glad for Birgits svar, idet, det er ligeså vigtigt for hende at resultatet er naturligt. Hun ville aldrig lade en klient forlade hendes klinik, og ligne noget fra en tegnefilm. For hende var det ligeså vigtigt at alt var perfekt, flot og naturligt. Hun ønsker ikke at lave om på folk, blot fremhæve deres egne smukke sider. Det var den kommentar der virkelig beroligede mig og fik mig til at bestille en ny tid. Vi aftalte en ny tid nogle dage efter, så jeg lige kunne tænke over det og sove på det.

Dagene gik og jeg glædede mig helt vildt. Det jeg godt kunne lidt ved tanken om denne behandling var at den er midlertidig og produktet er helt naturligt (altså alt sammen noget du i forvejen har i kroppen). Skulle det gå hen og vise sig at det SLET ikke var mig, så var det altså væk igen efter 3 måneder.

Birgits behandlings metoder var meget rolige og jeg var med hele vejen. Hver gang hun havde stukket en lille smule kunne jeg se i spejlet. På den måde kunne jeg selv være med til at bestemme når det var for lidt og når det var nok. Hun forsikrede mig, at hun aldrig ville fylde for meget i. “Hellere lidt for lidt, og så kan vi lave mere næste gang”, sagde hun. Behandlingen var slet ikke smertefuld, selvfølgelig var jeg bedøvet, men havde frygtet værre. Birgit sørgede for altid at holde is på, både så stikkende og hævelsen blev mindre smertefulde, og man må sige det virkede.

Jeg havde set rigtig mange skræk billeder inden jeg tog mig sammen, men sådan var min behandling langt fra. Selvfølgelig havde Birgit advaret mig mod små blå mærker (og jeg fik et enkelt lille et), men det var altså UNDER min læbe. Dvs. man kunne slet ikke se. Faktisk var hævelsen ikke særlig slem, værst var nok dagen efter og men kunne stadig mødes på cafe med veninde osv. Jeg havde en virkelig god oplevelse med det og intet ville forhindre mig i at gøre det igen.

Jeg er super tilfreds med resultatet, da jeg fik fremhævet min læber med lidt ekstra fylde. Intet er unaturligt, og mange har knap opdaget det, medmindre jeg har sagt det. Jeg kender andre der har fået det lavet, hvor behandlingen og hævelserne havde været ekstreme, så er ovenud lykkelig for min behandling og Birgit. Hvis du går med tanken om at prøve ligende, vil jeg helt klart anbefale Birgit. Du får ikke bare det lækreste resultat men også den absolut bedste behandling.

Du kan fange Birgit på +51681662, pr. mail bsskosmetisk@gmail.com eller blot kigge fori hendes klinik i Algade 56 st. tv. 9000 Aalborg og husk at første konsultation er gratis!

Normalprisen er 3400 kr., for 1 ml. Siger du mit navn får du det til 2900 kr. i april måned.

lebe

Love,
Line Meyer

Sponsoreret indlæg

10 kommentarer

  • Glasskrivebordet (er det lavet af glas?) er SÅ, SÅ flot!
    http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linemeyer

      Det er lavet af glas og er nemlig enormt smukt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Hej!
    Hvad kostede det? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linemeyer

      Normalprisen er 3400 kr., for 1 ml. Siger du mit navn får du det til 2900 kr. i april måned.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tanja

      Ok :-) Men hvad er det helt præcist som hun fylder i?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linemeyer

      Produktet hedder Restylane. Restylane består af hyaluronsyre – et stof, som forekommer naturligt i kroppen og særligt i vores hudvæv. Restylane er sikkert og er en af verdens mest anvendte såkaldte fillers.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Jeg vil gerne høre på pris på at få 2,5 -3 ml Restlane i læber hvad din pris er ?? Jeg har fået det lavet en del gange. Og 2,5-3 ml syndes jeg passer til mig men kan ikke rigtig finde priser.
    Jeg er 48 og tænker mini ansigt løft – eller måske det hedder hals / nedre ansigt løft.
    Kunne godt tænke mig nogle Ca priser ;-)
    Jeg Bor kun lige 2 min fra din nye Butik så kunne jo være fantastisk hvis jeg ik skal tage til Århus for at få det lavet ;-) men Ca pris ville være skønt lige at ha og gå ud fra. M.v.h. Gitte Borregaard

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linemeyer

      Hej Gitte,

      Birgit vil hellere end gerne hjælpe dig, men det er nemmest hvis du ringer til hende. Alle der kommer fra mig får en god pris.
      Hendes nummer er 51 68 16 62. Hvis du har andre spørgsmål eller lign. må du endelig sige til :)
      God søndag!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Hej

    Kan se du skriver i en kommentar, at alle der kommer fra dig får en god pris. Vil det sige, at hvis jeg gerne vil have en behandling, så skal jeg bare sige dit navn eller hvordan? :-)

    Vh.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linemeyer

      Hej Tanja,

      Ja så siger du bare til Birgit at du har læst med her på min blog, og så laver hun en pris til dig :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMY TUESDAY