SLEEPING MY DAY AWAY

START YOUR DAY WITH A GREEN MATCHA BOWL

matcha

Jeg har fået mig en ny hverdags afhængighed. Det startede egentlig med at jeg var blevet træt af min sædvanlige morgenmad bestående af havregryn og mandler. Jeg har nok spist det hverdag de sidste 2 år, og så bliver det lidt kedeligt til sidst. Derfor tænkte jeg at nu var det tid til at prøve lidt nydt og ikke mindst sundt. Jeg søgte lige rundt på nettet, da jeg havde hørt og læst meget om de populære grød.

Jeg faldt over en opskrift på en lækker matcha bowl, som jeg bare måtte prøve. Jeg skyndte mig ned i byen for at købe det jeg netop manglede. Opskriften lyder:

1 dl havregryn

1,5 tsk chia frø

2 dl mælk

1 håndfuld øko spinat

1/2 avokado

2 banan

1 tsk peanutbutter

1/2 tsk matcha pulver

Fremgangsmåde: 
Den er nok den lettest del. Tag havregryn i en skål og tilsæt chia frø og mælk. Lad det stå i køleskabet natten over. år du står op hælder du det i din blender og tilsætter de sidste ingredienser. Blend det til det har en god konsistens, lidt tykkere end en smoothie. Pynt herefter med frygt, granola, nødder, kokos eller hvad der lige lyster dig.

Jeg er virkelig blevet glad for denne morgenmad. Jeg føler jeg starter min dag sundt og godt. Helt klart værd at prøve. Har i prøvet denne grød? Ellers skal i virkelig gøre det! Har i andre ideer til nye opskrifter på forskellige grød er jeg meget åben. Nu vil jeg smutte afsted til træning inden jeg starter min sidste uge i skole. God mandag!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLEEPING MY DAY AWAY