TGIF

STATUS

img_4544 img_4576

Jeg sidder netop på terrassen med en kop kaffe og nyder livet. Vi er ankommet til Cypern og har indtil nu, nydt hvert sekund. Vi besluttede os for, at de første par dage skulle være ren afslapning og det har de i den grad også været. Vi har sovet længe og slappet af ved poolen hele dagen. Allerede igår fandt min kæreste ud af at drinks kortet bød på mange (rigtig mange) lækre drinks til ingen penge, så vi har en del vi skal igennem inden ferien er omme. Det gør nu bestemt heller ikke mig noget. Jeg elsker at ligge ved poolen med min kæreste i den ene hånd og en drink i den anden!

Jeg elsker det græske, det har jeg altid gjort og det vil jeg nu nok altid blive ved mad. Jeg har siden jeg var lille besøgt grækenland og aldrig blevet skuffet. Deres utroligt smukke hav og ikke mindst deres lækre mad, som jeg har en kæmpe svaghed for.

Nu vil jeg hoppe i min bikini og komme ned til poolen med min bog. Er godt igang med den populære ‘Mig før Dig’ og jeg simpelthen ikke slippe den. Jeg har dog set filmen, men synes alligevel bogen har sin egen charme. Heldigt for mig, så har jeg huske at tage bog nr. 2 med, så jeg ikke løber tør.

Min t-shirt er en ny en til samlingen, og jeg har fundet den i Gina Tricot (her). Den er super billig og tilmed cool med statement.

Love,
Line Meyer

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF