SÆT NOGET KULØR PÅ

Du behøver ikke at have det hele regnet ud

img_6745

Min mor ringede til mig for nogle uger siden, og spurgte om hvordan jeg ville fejre min fødselsdag i år. YES endelig min fødselsdag igen! Jeg elsker at have fødselsdag, men pludselig slog det mig, ud af ingenting… vi er snart i april måned. Whaaaaat?! Er et helt år virkelig fløjet forbi?

Ser du, sidste år var begyndelsen på et af de mærkeligste år i mit liv. Men ved du hvad? Det mærkeligste år, viste sig også at være et af de år jeg har været mest taknemlig for.

Til at begynde med, på denne tid sidste år, troede jeg, at jeg havde regnet det hele ud. Det skulle så vise sig, at jeg ikke vidste noget. Jeg har lært meget i min søgen det sidste år. Dette er hvad der er sket indtil videre…

Jeg har lært, at første indtryk er ikke altid helt præcise. Jeg har lært, at mens jeg er god til nogle ting, er jeg virkelig dårlig til andre. Jeg har opdaget nogle af mine sandeste lidenskaber. Jeg har gjort ting for min egen skyld og ikke for andres. Jeg har lært, at uden tro, er livet f * cking hårdt. Jeg har lært, at livet skal handle om at leve, men jeg spilder så meget tid på at klage, over ting der virkelig ikke betyder noget. Ikke engang en lille smule. Jeg har mistet nogle venner. Jeg har fået nogle nye. Og vigtigst af alt, jeg har mødt mennesker, der helt uventet og ganske pludseligt har ændret mit liv.

Jeg har såret mennesker, jeg elsker, og jeg er blevet såret af mennesker, jeg elsker. Jeg har været forvirret og urolig og alligevel har hvert andet sekund været hæsblæsende.

Jeg har lært at give slip på mine forventninger. Jeg har lært at omfavne noget som går tabt. Jeg har lært værdien i forskellige synsvinkler. Jeg har set, alle mine fremtidsplaner flyve ud af vinduet. På et tidspunkt glemte jeg, hvem jeg var, og hvem jeg egentlig ønskede at være. Heldigvis fandt jeg mig selv igen. Jeg har lært at sige ja til nogle ting og nej til andre. Jeg har lært at se fremad, selvom jeg er god til at holde fast i vante rammer, fordi det er hvad jeg kender, og her jeg føler mig sikker. Jeg har lært, at jeg ikke længere vil have vante rammer og sikkerhed. Jeg vil have eventyr.

Jeg har lært at omfavne denne rejselyst, denne begejstring for at opleve livet og alt hvad det har at byde på, fordi verden er et smukt sted, som jeg alt for ofte tager for givet.

Men mere end noget andet, har jeg lært, at jeg er stærkere og mere robust end jeg nogensinde havde forestillet mig. Derfor er eg virkelig taknemlig for dette år.

You know, at være ung kan suck nogle gange. Det er forvirrende og folk forventer, at du har alt regnet ud. Men livet fungerer altså ikke på den måde. Du behøver ikke at have alle svarene. Så oplev alt, det der kommer din vej, både det gode og det dårlige, du vil lære fra det hele. Og jeg lover dig, hvis du gør det, vil du klare dig helt fint.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÆT NOGET KULØR PÅ