BESAT AF STRØMPER

STRONG LOOKS BETTER NAKED

2017 er sparket igang og det betyder altså at jeg skal ud af, de ellers så hyggelige, december traditioner som bød på god mad, masser af slik og lidt for meget alkohol.

2016 var året hvor jeg virkelig udviklede mig, både med min krop mentalt og fysisk. Det er nu 5 år siden jeg var i mit livs form. Jeg var mere selvsikker end jeg har været før og så havde jeg en fysisk styrke jeg drømmer mig tilbage til. Derfor har jeg det sidste halve år, fokuseret rigtig meget på min sundhed og jeg vil påstå at jeg er godt på vej mod mine mål.

For mig er træning super vigtigt for at få min hverdag til at hænge sammen. Det er et pusterum hvor jeg kan komme ud med mulige aggressioner, opnå nye mål og bare have det sjovt med nogle gode venner. Men selvom jeg ville ønske det, så er det bare ikke nok. Jeg har den sidste tid virkelig forstået vigtigheden i ens kost. Lige inden min konkurrence i december, var jeg utrolig stabil. Jeg kunne mærke jeg blev stærkere og jeg havde styr på min kost. Jeg må indrømme at være faldet af på den, ihvertfald den med kosten henover julen, og hvem kan blame mig? ;) Jeg har været livssnyder hele julen og det betyder at jeg har indtaget vanvittigt meget sukker og det skal altså snart være slut. Jeg bliver aldrig typen der kan skære det helt fra, og det er også okay, for mig i hvertfald. For mig er det bare vigtigt at det sker med måde.

Men eftersom jeg om små 10 dage smutter på ferie og skal i bikini og shorts igen, har jeg besluttet at den skal have en ekstra skalle nu. For at skubbe mig igang har jeg bestilt kvindepakken fra Letsolimp.

Jeg har altid været dårlig til at drikke proteinpulver, spise mine vitaminer og holde min væskebalance i orden. Derfor fandt jeg pakken til kvinder helt optimal for mig.

Den består af proteinpulver – én til morgen og én til aftenbrug. Lady A.M. shake er til dig som ønsker vedligeholdelse af muskelmasse og næring til kroppen, og så er den super nem at få ned om morgenen når du er stået op. Lady P.M. har jeg drukket siden jeg modtog den, hver aften inden jeg går i seng. Og hold nu op! Jeg føler en helt anden form for energi når jeg vågner, da kroppen har haft noget at arbejde med hele natten. Derudover har min mave aldrig været så flad som efter jeg er begyndt at drikke den! Jeg er en sucker for pasta og kartofler, og det er ofte i min aftensmad. Derfor har jeg næsten altid lidt oppustet mave, og det har ‘sweet dreams’ shaken virkelig lavet om på.

Herudover er der en Hydra-fast som skal sørge for altid at holde din væskebalance optimal. Produktet bidrager blandt andet og til at mindske træthed og udmattelse. Set Free produktet hjælper på stress og træthed og hvis du går og føler dig en smule dvasket.

Sidst men ikke mindst er der produktet ‘Define it Lady‘, som er ideelt til den, som gerne vil opretholde eller komme i den perfekte form. Det er en slankepille/cutting formula. Produktet hjælper med opretholde en bedre form ved at optimere dit stofskifte.

Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve produkterne og komme ordentligt igang. Og af dem jeg allerede har prøvet kan jeg mærke, at det nok skal give nogle gode resultater. Jeg skal nok holde jer opdateret gennem forløbet!

Love,
Line Meyer

Indlæg er lavet i samarbejde med Letsolimp

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESAT AF STRØMPER