6 pretty wonders on sale

6 TILFÆLDIGE SPØRGSMÅL TIL MIG

Hvilket råd jeg ville give mig selv for 7 år siden?

Den ex-kæreste, der altid ønskede at du dressed op, hoppede i høje hæle og så sexet ud for ham hele tiden, er ikke og vil aldrig være “the one”. Din fremtidige mand vil synes, at du ser sexet ud i kæmpe sweatshirts og opfordrer dig til at være den bedste version af dig selv, du nogensinde har været.

Hvad jeg har på lige nu? 

Well.. Lige nu sidder jeg faktisk bare på sofaen iført min hygge pyjamas og varme futter. Hvis du spørger min kæreste er det nok det mest sete outfit herhjemme.

Hvilket ord misbruger jeg for tiden? 

Vitterligt. Jeg ved vitterligt ikke hvad der er med det ord og mig for tiden, men på en eller anden måde kommer det ind i hver eneste sætning.

Hvilke 3 ting der gør mig ked af det?

En vaffelis der er tabt på jorden, et tomt glas nutella og når VACA lukker før jeg når ned efter min burrito.

Det sidste jeg har spist?

Jeg her netop spist min morgenmad, som i dag bestod af en rugbrød med nutella og min morgen shake fra Olimp. Og så selvfølgelig min kop kaffe!

Det hyggeligste jeg ved

Selvom jeg elsker at dresse op i stiletter, kjole og feste til den lyse morgen med veninderne, så elsker jeg, som i jo nok ved, at hygge hjemme på sofaen med manden min. Der er ikke noget bedre end at bestille take-away, bland-selv slik, at krybe ned under mit tæppe i det blødeste bomuldsgarn og sætte en rigtig god film på (eller serie for den sags skyld). Jeg ved godt, at der hurtigt kan gå for meget hygge i den, når man har en kæreste, men jeg forsøger virkelig at balancere det, så mine veninder ikke begynder at kalde mig kærestekedeligJ Det kan være svært at prioritere nogle gange, for i en hverdag med meget om ørerne, så lader jeg bedst op, når der ikke sker så meget omkring mig – som oftest er derhjemme. Men det betyder også, at jeg har meget mere energi, når jeg så er ude med veninder og venner.

Love,
Line Meyer

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

2 kommentarer

  • Julia

    Hej Line, hvor er din hoodie, bukser og jakke fra? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linemeyer

      Hoodie er fra Wrst Behavior, bukserne er fra noisy may og jakken er fra Zara :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 pretty wonders on sale