DEEP CUT

BEAUTY WISHES

BEAUTY

1.HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE /

Dem som kender mig, ved hvor meget jeg elsker skønhedsprodukter. Mit badeværelse er fyldt med dem, simpelthen fordi jeg ikke kan styre mig. Når der kommer noget nyt, SKAL jeg bare prøve det, uanset om jeg så har andre produkter som giver samme resultat. Jeg tror nærmest man kan kalde mig afhængig.

Derfor bruger jeg ofte meget tid på at undersøge og teste lækre produkter. Jeg vil nu dele nogle af mine kommende køb/ønsker med jer. Jeg har nemlig fundet hele 9 styks.

Stort set alle stor højt på min liste, så det er næsten svært og sige hvilken der er min favorit. Men nummer 2 er en under eye maske, som er med til at hjælpe poserne/de mørke rander under øjnene og hvem ønsker ikke at få dem væk? Dernæst Carmex (nr. 5). Jeg er og vil altid være afhængig af dette produkt, så det er bare spørgsmål om tid før jeg løber tør. Nummer 6 er en rense maskine, så du er fri for at bruge din hænder og på den måde under bakterier når du skal rense dagens snavs af. Jeg har intet der minder om, så den er næsten godkendt at klikke hjem. Sidst men ikke mindt, rosinen i pølseenden, nummer 9. Det er tandpasta med instant whitening effekt. Et smil er bare pænere når det har colgate looket!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEEP CUT