I JUST ORDERED

HVIDERE TÆNDER PÅ 15 MINUTTER

stol

Måske i kender følelsen af halv gule tænder efter alt for mange kopper kaffe? Sådan en fornemmelse havde jeg nemlig da jeg bestilte tid til en tandblegning. Det var egentlig ikke fordi, det for mit vedkommende var livsnødvendigt, men hvem kunne ikke tænke sig et ægte colgate-smil?

Jeg bestilte derfor en tid hos Lillian. Behandlingen foregår stille og roligt og helt smertefrit, så hvis man har tandlæge skræk eller ligende er dette langt fra samme oplevelse. Du skal nemlig bare sidde i den fine røde stol (vist på billedet ovenover), og så klarer produkterne og Lillian resten.

Du får noget gele på dine tænder og herefter skal du bide i en skinne, som sørger for at geleen sidder godt fast. Sådan skal du så sidde i omkring 10 minutter mens laserlyset fra stolen hjælper med at blege dine tænder. Dette gentager man 3 gange og voila, du er færdig.

Mine tænder flyttede sig hele 5 toner på skalaen, hvilket er ret godt gået. Lillian anbefaler at man kan komme igen inden alt for længe, for at opnå et ende bedre resultat og hvidere tænder. Der er i hvertfald ingen tvivl om at jeg var fuldt tilfreds med mine hvide tænder og klart kan anbefale denne behandling hvis man ønsker at fjerne de værste gule plamager årene må have samlet på dit smil.

Bestil din tid her!

Love,
Line Meyer

Indlæg er lavet i samarbejde med Lillian Anyayo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED