SWITCH IT UP: BEFORE AND AFTER

MY MAKEUP ROUTINE

makeup

Contour kit fra Anastasia here/ Foundation from Maybeline here / Blush from Bare Minerals here / Powder from Make up Store here / Khol from Clarins here / Mascara from L’oreal here / Eyebrow gel from Nyx Cosmetics here / Eye Zone Corrector from Sheseido here /Lipstick from IsaDora here /

Makeup er for mange piger en uundværlig ting i dagligdagen. Og i kender det garanteret godt, hvor i vågner op om morgenen, kigger jer i spejlet og næsten opgiver alt håb for at se nogenlunde ud. Sådanne dage har jeg også. Til daglig bruger jeg faktisk ikke ret meget makeup, da jeg går op i at beskytte min hud. Et lag pudder, et strøg mascara og min læbepomade er det jeg bruger min tid. Når jeg så til gengæld skal ud i weekenden, får den ikke for lidt. Jeg elsker at bruge tid på min makeup, og lege med det. Jeg er netop begyndt at eksperimentere med kontur og jeg synes det er vildt spændende, den måde man nærmest kan forme sit eget ansigt med den rigtige makeup. Ovenover har jeg listet nogle uundværlige produkter til den perfekte hverdags eller fest makeup. Leg lidt med det. Jeg søgte på youtube efter forskellige videoer, med hensyn til hvordan man ligger det og hvad der passer til dit ansigt. Hvis der er stemning for det, kan jeg sagtens tutorial om hvordan jeg gør. Vigtigheden bag makeup er nemlig at skjule dine dårlige sider, uden det kan ses du har for meget makeup på. Pas på med at bruge for mørke farver og få kanter omkring ansigtet, det ser ikke heldigt ud.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWITCH IT UP: BEFORE AND AFTER