BLACK ON BLACK

BEACH DAY AT NISSI BEACH CYPRUS

IMG_3363 2 IMG_3364

 

Netop hjemvendt fra den lækreste strand dag! Vi besøgte i dag Nissi Beach og hold nu fast hvor er det en vidunderlig strand. Man skal lede længe efter så hvid en strand og så blåt et vand. Jeg var imponeret og nød min dag der. Der er ikke noget bedre end at bade i et sådant saltvand – jeg elsker det. Nu skal jeg i bad og gøre mig klar til middag i aften. Jeg vil ikke snyde jer for nogle billeder, af mit ellers ikke særlig højtprioriteret fashion outfit, men strandklar det var jeg! Min top er fra DUCK DENMARK i Aalborg og min bikini er fra Triangl, læs mere om den her.

Love,
Line Meyer

4 kommentarer

  • Simone Ulrich-Larsen

    Hej Line :)

    Fint outfit! Jeg har netop købt den hvide bluse/kjole fra H&M.
    Men hvad filan har du indenunder? For den er jo temmelig gennemsigtig :see_no_evil:

    Mvh. Simone

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linemeyer

      Hej Simone :-)

      Ja den er nemlig lidt for våget uden noget indenunder. Hvis jeg skal i byen har jeg normalt kun blonde bh inden under, ellers en lille hvid top. Med hensyn til at skjule numsen, har jeg faktisk små “cykelshorts” fra H&M i hvid under. De passer perfekt dertil, og så kan man kun ane dem, hvilket jeg hellere vil have folk ser end min bare numse ;) Håber du bliver lige så glad for kjolen som jeg er!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hey Line. Føler dig også på Instagram, og kan ikke lade være med at fortælle det, men hvor har du en killerbody!! (Uden at lyde slesk :p) må jeg spørge hvor høj du er og din vægt? Gør du noget bestemt? Kost og træning? :)

    Mvh. Maria – ny læser på bloggen. Fast Instagram følger :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linemeyer

      Hej Maria :-)

      Sikke da en herlig besked at modtage, og tak for komplimentet! Jeg ville ønske jeg kunne komme med en opskrift, men det kan jeg ganske enkelt ikke. Jeg er fra naturens side ret slank, udover det så går jeg meget op i træning. Træner gerne 5-6 gange om ugen, og så tænker jeg over min kost. Men jeg er en sucker for søde sager, så de er ikke skåret helt fra! Jeg er 175 cm høj, så jeg har også nogle gode centimeter at fordele det hele på. God aften! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK ON BLACK