I JUST ORDERED

GET YOUR SKINNY FOX DETOX ON

IMG_8505 IMG_8504 IMG_8503IMG_8502

BUY TEA HERE /

Ny dag, ny uge! Jeg er stadig en lille smule ør efter weekendens fest. Jeg var til min venindes fødselsdag i lørdags, som endte i byen og alt for mange drinks. Derfor bestod hele min søndag på forsinket valentins hygge med min kæreste – hvilket var lige hvad jeg trængte til! Nu er det mandag og jeg er så småt ved at være klar til en ny uge – jeg skal lige vågne helt op.

Jeg modtog forleden en pakke fra Skinny Fox som bestod af en 14-dages detox te og en coco scrub. Heri blandt er en “Hello Gorgeous” som er en morgen te, man skal drikke hver morgen.  Teen styrker dit stofskifte og giver energi til dagen. Herudover er der en aften te “Goodbye Cherry Pie” som er en let udrensende aften te. Denne te skal du kun drikke hver anden aften. Det er vigtigt at du husker at drikke en masse vand under din detox for at undgå kramper og lignende.

Udover den lækre te, modtog jeg også en body scrub “You Make Me Coco“. Scruben er lavet med naturlige exfoliators, som er med til at hjælpe med at reducere forekomsten af ar, strækmærker, cellulite, psoriasis, eksem og akne. Koffeinen er med til at mindske rødme samt dehydrere fedtholdige celler. Dette betyder at vandet fra overfladen af din hud forsvinder. Det minimerer forekomsten af cellulite, hvilket giver dig en glattere hud. Den skulle gøre din hud silke blød i op til flere dage.

Jeg vil pointere at jeg ikke drikker teen med hensigt på at tabe mig. Efter en stresset periode med sygdom og usunde vaner, har jeg ikke været særlig god til at passe på mig selv. Derfor er jeg motiveret til at prøve denne te, og så skulle den efter sigende give mig fornyet energi.

Jeg glæder mig til at prøve det af og skal nok holde jer opdateret.

I kan læse mere om teen her.
God mandag alle sammen!

Love,
Line Meyer

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED