TODAY'S WANTIES

WORK IT OUT

nyworkout nike1. shapingtights from H&M here / 2. Nike pro sports bra here / 3. Nike air max 2015 here /  4. Cap from Adidas here / 

Mange af jer har efterspurgt mine træningsrutiner, og her er jeg bange for jeg kommer til at skuffe jer. Jeg har nemlig på nuværende tidspunkt ikke rigtig nogen. Derved ikke sagt at jeg ikke gerne ville have et. Jeg har altid gået meget op i min træning, og har fulgt diverse træningsprogrammer før. Da jeg så desværre mistede min far for halvandet år siden kunne jeg ikke tage mig sammen til at følge noget program, da jeg ikke kunne overskue faste rammer. Jeg begyndte at dyrke thai-bo i fitness og fandt hurtigt en kærlighed for det. Det er en slags kampsport, så jeg følte virkelig jeg kunne komme ud med nogle aggressioner. Jeg kunne glemme mine tanker og kun fokusere på det. Det var derfor en kæmpe successoplevelse for mig, da jeg i efteråret blev uddannet instruktør indenfor thai-bo.

Jeg ser ikke træning som noget negativt, der bare skal overståes i løbet af en dag. Træningstiden for mig, er mere et frirum, hvor jeg kan få brugt noget energi og glemme mine tanker for et øjeblik. Lige nu har jeg ret travlt med praktik og arbejde ved siden af, men jeg træner gerne cardio 3 gange ugentligt skiftevis med 3 gange styrketræning. Jeg har lært at min motivation kommer bedst hvis jeg har et mål jeg gerne vil nå. Derfor glæder jeg mig til at få lavet et program så jeg kan få helt styr på det igen. Det kan være det skal være mit mål inden for den næste måneds tid? Har i nogle mål i forhold til træning?

Love,

Line Meyer

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S WANTIES